Ready to burn – RTB pillefyr fra NBE – danskproduceret kvalitet til en god pris

 

Scotte og Woody træpillefyr er nogle af de mest populære træpillefyr i både Danmark og i udlandet. Det er ikke uden grund, for prisniveauet er fornuftigt, og de er produceret med henblik på at være så effektive som muligt samtidig med, at du skal have mindst muligt arbejde. NBE, som står bag, er et dansk firma, som siden etableringen i 2000 har opnået stor succes med deres fokus på godt design, minimal vedligeholdelse og lave priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nu lancerer de et helt nyt fyr – RTB. Som med forgængerne, Scotte og Woody, er der lagt vægt på, at det skal være overkommeligt at investere i, og det er nemt at have med at gøre. Desuden er der udviklet en lang række features, som gør det endnu mere attraktivt for dig, bl.a. online overvågning og mulighed for remote justering.

Derudover har du mulighed for ekstra garanti. Hvis du vælger en certificeret RTB forhandler, er denne kvalificeret til at foretage et årligt servicebesøg, og det giver dig endnu mere sikkerhed – i alt 36 måneders garanti.

Pillefyrservice samarbejder med Gyrstinge VVS, som netop er blevet certificeret som forhandler af RTB. Derfor kan du få dit nye RTB træpillefyr monteret af os, og vi kan også tilbyde dig det årlige servicebesøg med de 36 måneders garanti inkluderet.

 

RTB forhandler - Gyrstinge VVS A/S er Certificeret forhandler af RTB pillefyr.

NBE - RTB 10 kw pillefyr

 Find os på Facebook  Send email