Gode råd om pillefyr

Der er mange fordele ved et pillefyr. Det er miljøvenlig opvarmning og giver store besparelser på varmeregningen, særligt hvis du i dag har et gammelt oliefyr.

Et gammelt oliefyr fra 1970 bruger let 2000 liter om året. Hvis du har et parcelhus på 140m², og skifter det gamle oliefyr ud med et pillefyr, opnår du en besparelse på rundt regnet 16.000,- kr. årligt, fordi omkostningerne til træpiller er langt lavere end til olie.

Et pillefyr kan altså give dig en stor økonomisk fordel, og hos Pillefyrservice oplever vi en stigende efterspørgsel på pillefyr af samme grund.

Hvis du er vant til et olie- eller gasfyr, skal du dog regne med, at et pillefyr fungerer lidt anderledes. Derfor har Pillefyrservice samlet en række gode råd og artikler om, hvordan et pillefyr fungerer, og hvordan du vedligeholder og får mest ud af det – se menuen til højre. Med den rette vedligeholdelse og ved korrekt brug kan du have det i mange år, og du vil opleve, at du sparer mange penge på varmeregningen i forhold til andre varmeløsninger.

Vil du alligevel gerne slippe for at skulle bekymre dig om, hvordan dit pillefyr fungerer, og hvad du skal gøre for at få det til at virke mest økonomisk, tilbyder Pilleservice en serviceaftale på pillefyr, hvor du lader os efterse dit fyr en gang om året.

Hos Gyrstinge VVS, som Pillefyrservice er en del af, kan du se forskellige typer af pillefyre i funktion, inden du træffer dit valg. Kontakt os på info@pillefyrservice.dk for en aftale.

 Find os på Facebook  Send email