Pillefyrservice er en del af Gyrstinge VVS, som yder kvalitetsarbejde inden for VVS- og blikarbejde, og som også er eksperter i alternativ energi med over 35 års erfaring med installering og servicering af varmeanlæg af enhver slags.

Hos Pillefyrservice kan du derfor forvente professionelt håndværk og kvalificeret rådgivning. Vi holder os opdateret med den nyeste viden, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og kan servicere vores kunder bedst muligt.

Fordi vi er en del af Gyrstinge VVS, som er certificeret forhandler af RTB pillefyr fra NBE, er vi fuldt ud kvalificeret til at sælge og udføre servicebesøg på dit RTB fyr – og det giver dig mulighed for op til 36 måneders garanti.

Vi samarbejder desuden med Bioeksperten, som sælger kvalitetsprodukter inden for VVS-artikler og pillefyre til rimelige priser. Derfor kan du hos Pillefyrservice finde gode tilbud, hvad enten du er interesseret i et nyt fyr, eller du har brug for reservedele, eller vil have træpiller til en god pris.

Fra vores adresse i Ringsted på Midtsjælland servicerer vi vores kunder på hele Sjælland – kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

 Find os på Facebook  Send email