Fordele ved pillefyr

Hos Pillefyrservice er vi ikke i tvivl om, at et pillefyr er en yderst fordelagtig varmeløsning, selv om det kræver lidt mere vedligeholdelse end et olie- eller gasfyr. Blandt andet skal tømmes for aske og fyldes træpiller på.

Men når det er sagt, mener vi, at fordelene ved et pillefyr langt overstiger eventuelle ulemper:

– Du sparer over 50% på din varmeregning, fordi biobrændsel er langt billigere end olie.

– Ydeevnen er høj, og driftsikkerheden er stor

– Du er med til at reducere udledningen af CO2 og passer dermed på miljøet

Derudover kan du i dag få pillefyr, som både er fuldautomatiske og selvrensende, og det giver dig minimalt besvær med vedligeholdelse. Fx har vi sammen med Gyrstinge VVS netop installeret et ÖkoFEN Pellematic for st. Frederikslund gods ved Slagelse – dette fyr skal kun fyldes op med træpiller et par gange om året, og asken kan komprimeres så meget, at det kun er nødvendigt at tømme skuffen ca. fire gange om året. Oven i købet giver fyret selv besked om, at det er ved at være tid til at bestille træpiller, så der er ikke er behov for, at der er nogen, der holder øje med det.

Pillefyre er ikke kun velegnede til store ejendomme som st. Frederikslund gods. Moderne pillefyr findes i forskellige størrelser og i forskellige prisklasser, så der er noget, der passer til ethvert behov, og besparelserne er store ved det. Hvis du fx har et hus på 140 m2, og dit olieforbrug ligger på ca. 2.000 liter om året, bliver det rundt regnet til en årlig udgift på 24.000,- kr. Et pillefyr skal bruge ca. 3.600 kg træpiller om året, og det er en omkostning til biobrændsel på omtrent 8.000,- kr. Altså kan du spare 16.000,- om året!

Mulighed for serviceaftaler

Hvis du ønsker det, kan du også indgå en serviceaftale med Pillefyrservice. Det vil sige, at vi kommer en gang om året og efterser og justerer dit fyr, så det fungerer optimalt, og dermed slipper du for at gøre det.

Pillefyrservice har mange års erfaring med alternativ energi, og det er vores målsætning at levere kvalitetsarbejde til rimelige priser – så udgiften til en serviceaftale er absolut rimelig, særligt i betragtning af, hvor mange penge du sparer om året ved at bruge træpiller i stedet for olie.

Kontakt os og hør mere om, hvor meget du kan spare, og hvad du skal vælge.

Et pillefyr kan give store besparelser på varmeregningenPillefyre findes til ethvert behovNBE - RTB 10 kw pillefyr

 Find os på Facebook  Send email