Energirenoveringer – godt for både økonomi og miljø

Udover serviceaftaler tilbyder Pillefyrservice energirenoveringer af større ejendomme.

Som en del af Gyrstinge VVS har vi mere end 35 års erfaring med grøn og vedvarende energi, og vi har stor ekspertise i at rådgive både privare og erhvervskunder om energibesparelser.

Vi har blandet rådgivet og udført energirenoveringer for:

– Den lille Skole i Kgs. Lyngby: Montering af MGM 90 kW Comfort Lux pillefyr. Løsningen halverer skolens varmebudget.

– Boenheden Førslev, Faxe Kommune: Montering af ÖkoFEN pillefyr samt serviceaftale. Det fuldautomatiske varmeanlæg og serviceaftalen sparer kommunen mange ressourcer.

– St. Frederikslund gods: Ved at udskifte et gammelt brænde- og oliefyr med et moderne træpillefyr opnår godset store besparelser på udgiften til brændsel.

– Næstved Kommune: Montering af ÖkoFEN pillefyr samt serviceaftale. En billardklub sparer penge ved at bruge træpiller i stedet for gas, og serviceaftalen frigiver personale til andre opgaver.

Senest er vi gået i gang med en omfattende renovering af Orøstrand Skole- og Behandlingshjem på Orø. Institutionen har i samråd med os valgt en containerløsning med to topmoderne pillefyr, der kører i kaskade, så der kun produceres den varme, der lige netop er behov for. Det er både økonomisk besparende og meget miljøvenligt.

Som virksomhed har man i øvrigt mulighed for at søge om tilskud til investeringen i nyt varmeanlæg via Energistyrelsens VE-pulje. Det kan man, hvis man har det, der kaldes procesenergi, det vil sige aktiviteter, hvor et produkt fremstilles med henblik på videresalg.

Se eksempler på energirenoveringer og læs mere om tilskud til procesenergi hos vores samarbejdspartner Gyrstinge VVS.

 Find os på Facebook  Send email