Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/pillefyrservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Opstartsbesøg på stoker- og pillefyr Pillefyrservice | Professionel service til dit pillefyr
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/pillefyrservice.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Bestil et opstartsbesøg hos Pillefyrservice

Har du lige installeret et nyt stoker-/pillefyr? Der kan være mange ting at sætte sig ind i med et nyt fyr. Hvordan skal det indstilles? Hvor tit skal der fjernes aske? Hvordan ved man, det fungerer korrekt? Med et opstartsbesøg sørger vi for, at du kommer godt i gang. Sammen gennemgår vi fyret, og du bliver instrueret i at bruge det. Vi rådgiver dig også om, hvordan kedlen skal renses, og hvad god kvalitetsbrændsel er.

Opstartsbesøget på Sjælland og Lolland-Falster koster 1.950,- kr. inkl. moms og kørsel. Når du har bestilt et opstartsbesøg, kontakter vi dig for at aftale en dato og et tidspunkt for besøget.

Hvad inkludere et opstartsbesøg: 

– Opstart og indregulering 

– Instruktion i styring på bruger niveu

– Generalt drift og vedligeholdelse 

– Indregulering 


Hvad er ikke inkludere et opstartsbesøg: 

– Service på kedlen

– Forandring af eksisterende kedel opbygning

Få det mest mulige ud af din investering –  lad Pillefyrservice hjælpe dig i gang. Kontakt os, så ringer vi til dig og aftaler en tid.

Atmos brændefyr og Scotte pillefyr

 Find os på Facebook  Send email