Reservedele

Reservedele til dit stoker- og pillefyr

Vi samarbejder med Bioeksperten, som er en online webshop specialiseret i internethandel med VVS-artikler og varmeanlæg. Derfor kan du hos Pillefyrservice finde reservedele til dit stoker- og pillefyr til rimelige priser. Vi har et stort udvalg til bl.a. Atmos, Baxi, Vølund Pellux og Scotte/Woody og RTB fra NBE.  Find reservedele til dit pillefyr online med Pillefyrservice og Bioeksperten. Det er både nemt og billigt med levering lige til døren.

Udvalget i sortimentet

Nedenfor kan du se et billede af, hvordan Bioeksperten.dk´s reservedelesortiment ser ud, og hvad de har af kategorier. Mængderne af reserveledele til netop din energikilde er utrolig store, og ydermere kan du forvente kun den bedste service gennem deres administrative personale. 

Hvorfor gå på krompis med enten servicen eller produktet, når du kan få begge dele? Vi hos Pillefyrservice.dk sørger for hele tiden, at levere det bedste til vores kunder, også selvom vi nødvendigvis ikke har de givne produkter, som kunderne søger efter. Hvis vi ikke kan have dem selv, så sørger vi om ikke andet for den bedste rådgivning vi kan give, for netop at afdække kundernes ønsker og behov. 

Ønsker du en mere specialiseret hjælp til, hvilke reservedele du skal vælge til dit pillefyr? Så frygt ej. Teamet bag Pillefyrservice.dk har specialiseret sig på reservedele i utallige år, og har heraf den erfaring og viden, som ligger til grund for hvad du netop skal vælge, for at dit pillefyr kan fungere optimalt. Vi sætter en ære i, at rådgive vores kunder, både over telefon og via mail. Det eneste du blot skal gøre, som kunde, er at henvende dig på enten telefon eller mail, så kan vi i fælleskab finde de helt rigtige reservedele til dig og dit pillefyr. 

Kontakt Pillfyrservice.dk lige her: 

Telefonnummer: +45 57 84 53 23 eller via Mail: info@pillefyrservice.dk

Billedet viser Bioeksperten.dk´s reservedelesortiment

 Find os på Facebook  Send email